Etkinlik|

Map Unavailable

Tarih/Saat
Tarih(ler) - 8 Nisan 2026 - 11 Nisan 2026
00:00

Categories


📢 MEKMÜHDER Maden Türkiye 2026’da Yerini Alıyor!

Mekatronik Mühendisleri Derneği (MEKMÜHDER) olarak, madencilik sektörünün önemli buluşmalarından biri olan Maden Türkiye Fuarı 2026’ya katılım sağlayacağımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.

08–11 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlenecek fuar; madencilik teknolojileri, ekipmanları, yer altı kaynakları ve sektörel yenilikler alanında sektörün önde gelen firmalarını ve profesyonellerini bir araya getiriyor.

Madencilikte otomasyon, dijitalleşme ve ileri mühendislik çözümlerinin giderek daha fazla önem kazandığı bu dönemde, mekatronik mühendisliği perspektifinin sektörle buluşmasına katkı sağlamak amacıyla biz de bu önemli organizasyonda yerimizi alıyoruz.

💠 Değerli öğrenciler, projelerinizi sektör profesyonelleriyle buluşturmak ve çalışmalarınızı daha geniş bir kitleye tanıtmak için sizleri standımıza bekliyoruz.

📍 08–11 Nisan 2026
📌 Maden Türkiye Fuarı

Detaylı bilgi:
🔗 https://link.mm.org.tr/fuar

📢 MEKMÜHDER Takes Its Place at Mining Turkey 2026!

As the Mechatronics Engineers Association (MEKMÜHDER), we are pleased to announce our participation in Mining Turkey 2026, one of the key meeting points of the mining industry.

The fair, which will take place on April 08–11, 2026, brings together leading companies and professionals in mining technologies, equipment, underground resources, and industry innovations.

At a time when automation, digitalization, and advanced engineering solutions are becoming increasingly important in mining, we aim to contribute by bringing the mechatronics engineering perspective together with the industry.

💠 Dear students, we invite you to our stand to showcase your projects to industry professionals and present them to a wider audience.

📍 April 08–11, 2026

More information:
🔗 https://link.mm.org.tr/fuar

 

 

 

 

Comments are closed.

Close Search Window